Spontantripp till Växjö

Finaste Carley sov hos mig i natt. Vi gick upp tidigt i morse och tog tåget till Växjö klockan 9.
I Emmaboda hoppade Emil på och gjorde oss sällskap.
Sedan har vi gått runt på stan och shoppat hela dagen. Åkte även ut en sväng till Grand Sammarkand där världens goaste personal jobbade! Hittade 2 klänningar och en jeansväst. Åkte främst dit för att kolla på klänningar och skor. Fast hittade inga skor, så får fixa det i veckan istället. Samtidigt som jag ska köpa min jacka! :)
Vi åkte hem runt 6-tiden och jag och Carley stannade i Kalmar för att kolla på bio. Det fick bli Kvarteret Skatan reser till Laholm ^^ Den var väl helt okej och jag tycker verkligen om Johan Glans!

I morgon har jag match klockan två, så innan dess ska jag bara sova och ta det lugnt.
Eftermiddagen och kvällen kommer endast att bestå av plugg!
Sedan är det bara fyra dagar kvar i skolan innan lovet! Hur nice liksom? :-D
Slänger upp lite bilder på kläderna i morgon!
2012-03-31 @ 23:07:49 Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()


Träning

Var ute och gick när jag kom hem från skolan. Gick ungefär samma runda som igår, fast idag var det lite finare väder. Sedan åkte jag ner till gymmet en sväng. Körde inte så mycket ben idag eftersom jag fortfarande har ont :/
Annars var skolan som vanligt... Känns riktigt underbart att jag bara har 36 dagar kvar i skolan!
Så jag antar att man får hålla ut ändå. Och brun och fin kommer man vara lagom till konserten, Frankrike och Skolavslutningen dessutom! :D
2012-03-29 @ 21:31:16 Permalink Vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()


När man inte hittar någon passande rubrik

Har varit ute och gått i en timme i ösregn och blåst. I början var det fint väder såklart, eller okej det blåste...ganska mycket. Men grejen var den att jag skulle ut på en joggingrunda eftersom jag inte kunde spela fotboll idag pga. att jag har ont i benet. Så jag skulle jogga lite lätt och känna efter hur mycket jag orkade osv. Men klarade bara några hundra meter innan smärtan kom. Så då beslutade jag mig för att gå istället.
Gick på en grusväg och vidare till ett naturreservat, genom en skog osv. Sen blev det rätt mörkt när jag skulle gå hem sen...Haha, men det var skönt att få lite frisk luft i alla fall! :)
Annars så tränade jag fotboll söndag, måndag. Tennis + sprang 3km i går och idag har jag gått 1 timme. (y)
Nu ska jag fortsätta chilla och råka glömma bort att vi har prov i morgon!
2012-03-28 @ 21:46:02 Permalink Vardag Kommentarer (4) Trackbacks ()


Did you know?

...That when someone appears in your dreams, it's because that person misses you.
- Psychological fact
2012-03-27 @ 21:00:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


27 mars


| Chinos - Cubus | Linne - BikBok | Väst - H&M | Skor - Converse | Klocka - HV Polo | Brillor - Cubus |
2012-03-27 @ 17:59:28 Permalink Dagens outfit Kommentarer (3) Trackbacks ()


⚓ Hope ♱ Faith ♥ Love

2012-03-27 @ 17:56:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens outfit



| Jeans - Cubus | Topp - GinaTricot | Klocka - HV Polo |
2012-03-26 @ 20:22:19 Permalink Dagens outfit Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ni glömmer väl inte?


Ni glömmer väl inte att ställa fram klockan en timme nu när vi går över till sommartid? :) Själv var jag lite förvirrad när jag kollade på klockan i morse eftersom jag inte visste om den ställde om sig själv på mobilen eller om man var tvungen att ändra manuellt.

Nu ska jag fixa mitt rum, rensa kläder och lite senare idag blir det möte innan fotbollsträningen. Ska gå igenom alla cuper, träningsläger och serien! :-)

Ha en fortsatt trevlig dag! Kram ♥
2012-03-25 @ 12:58:44 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Norlie & KKV


Spelar dessa låtar NonStop just nu!




2012-03-24 @ 20:56:25 Permalink Musik Kommentarer (9) Trackbacks ()


Ingenting står över mig

Igår åkte jag in till stan efter skolan. Solen stekte och jag mötte upp Carley. Vi fixade biljetter till Norlie & KKV den 7 april. Sedan begav vi oss till donken och käkade lite, kollade i affärerna och så gick vi till stadsparken och slottet för att fota lite i det fina vädret! Humöret var på topp och det vimlade av glada männniskor åt höger och vänster. Sedan fick det bli ytterligare ett besök på donken och sedan fick vi för oss att gå till Maxi vilket tog ungefär en halvtimme. Spelade musik på högsta volym och njöt av värmen trots att klockan passerat sju. Väl framme vid Maxi köpte vi lite gott och sedan drog vi hem.
Vi kollade på Big Brother och sedan sov vi hos Carley.
Idag åkte jag och mamma in till stan runt tolv-tiden. Åt på grekisk restaurang och shoppade en del :)
Första lördagskvällen på länge som jag bara är hemma och gör ingenting! Nice är det så nu ska jag ta o kolla på film och äta vindruvor och fruktsallad! :-D

Fotograf: Carley
2012-03-24 @ 19:58:25 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nytt i garderoben



Lila tröja - H&M (någon vecka gammal dock) 99,- | Orange topp - H&M 79,- | Lila shorts - Cubus 149,- | Blå jeans - Cubus 199,- | Chinos - Cubus 199,- | Jeansshorts - H&M 199,- | Depend underlack - Cubus 49,- | Depend Nagelförstärkande - 69,- | Hårsnoddar - GinaTricot 19,- | Örhängen - GinaTricot 49,- | Örhängen - Glitter (köpta förra veckan) 49,- (?) |
2012-03-24 @ 19:44:50 Permalink Shopping Kommentarer (1) Trackbacks ()


Just nu

Det är dagar som dessa man är sjukt tacksam över att man bor i en villa på landet och inte i någon trång lägenhet inne i stan!
Det är sommarvärme och jag sitter ute på altanen och steker tillsammans med min underbart goda smoothie och lite go musik!
Var som sagt inne i stan förut idag. Vi kollade på två mål inne i tingsrätten och därefter gick jag och Linn en sväng på stan, käkade m.m Det finns verkligen huuur mycket snygga kläder som helst nu! :D Så det får bli en shoppingrunda i helgen :)
Nu ska jag fortsätta njuta av solen, så hoppas jag att ni gör detsamma och inte sitter inne framför datorn!
Pusshej! :*

 

2012-03-22 @ 15:33:24 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


2012-03-21

Skolan rullar på som vanligt...
I söndags var jag på gymmet och jag orkade springa mycket längre och hålla ett högre tempo än jag brukar, så det var ju positivt! :) I måndags var det storm, så jag avstod från att träna. I går spelade jag tennis vilket gick strålande förutom att jag sträckte insidan av smalbenet (N)
Nu har jag precis kommit hem från fotbollen. Känns skönt att det var lite varmare idag. Blir genast så mycket roligare att spela då. Dock så kom smärtan tillbaka i benet, så ska ta det lite lungt ett par dagar och får hoppas att det går över till helgen. :)

I morgon ska klassen in till stan för att kolla på ett par mål i Tingsrätten. Blir nog kul då jag alltid har varit intresserad av jurist-yrket!

Kvällens planer ser ut som så här:
Gossip Girl, Grey's Anatomy och Big Brother
2012-03-21 @ 20:34:28 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ed Sheeran - Drunk


Ed Sheeran - Drunk
2012-03-18 @ 13:55:29 Permalink Musik Kommentarer (6) Trackbacks ()


Someone told me...

Igår tog jag 11-bussen hem från skolan. Var sjukt yr och hade frossa, inte kul :/

Men i morse mådde jag bättre som tur var och runt elva-tiden åkte vi ner till Karlskrona för att hälsa på min kusin som fyllde 29 i torsdags. Träffade några fler från släkten, käkade tårta och så.
Sen åkte vi hem till Öland igen och jag blev avsläppt hos Joanna. Hon fyllde ju år i förra veckan så vi firade henne och hittade på en massa skojj.

Nu sitter jag hemma på mitt nystädade rum. Var några norrmän och kollade på vårt hus förut idag och jag hoppas verkligen att de vill köpa det eftersom jag älskar norrmän, hehe (A)

Ska sätta på några avsnitt av Gossip Girl och därefter väntar sängen! Pusshej!
2012-03-17 @ 23:47:43 Permalink Vänner Kommentarer (4) Trackbacks ()


Studiedag

Idag har vi haft studiedag, så jag har bara sovit hela dagen i stort sett och kollat på Smallville, Top Model, Gossip Girl och Big Brother.

I går hade vi nationella prov i Fysik! Så efter tre timmar, när klockan var 11 så fick vi sluta :) Då åkte jag och Linn hem till henne, käkade nere vid hamnen, stekte lite i solen, var ute o gick med hunden m.m.
Runt 5-tiden blev jag hämtad, sen hade jag utvecklingssamtal som gick på en kvart som vanligt...
På kvällen åkte jag ner till gymmet.

I morgon hade jag tänkt åka in till stan en sväng efter skolan, på lördag befinner jag mig i Karlskrona hela dagen och på kvällen ska jag till Joanna. Söndagens planer vet jag ännu inte om de blir av. Ha det bra så hörs vi!
2012-03-15 @ 22:07:17 Permalink Vardag Kommentarer (5) Trackbacks ()


Ny vecka

Failade stort igår och lyckades låsa min iPhone, kunde inte pin-koden som jag var tvungen att ha för att låsa upp den. Så idag efter många sega timmar i skolan tog jag bussen till stan för att fixa pin-koden och aldrig att jag tänker glömma den igen alltså! haha!
Åt även en välbehövlig middag på Donken tillsammans med pappsen efteråt! :)
2012-03-12 @ 19:01:44 Permalink Vardag Kommentarer (23) Trackbacks ()


Känns som om det vore sommar

Allting har ett slut och även denna helgen som har varit riktigt go är nu mer eller mindre över.

I fredags tog jag bussen in till stan där jag mötte upp Carley. Vi käkade och jag köpte en skjorta på H&M.
Sen drog vi hem till Öland, köpte lite gott på Netto och därefter åkte vi till hem till henne.
Runt 11-tiden på kvällen gick vi hem till Axel och Emil som var i sommarstugan några hundra meter bort. Vi kollade på film och myste lite där. Runt 4 var vi tillbaka hos Carley och vi somnade som stockar.

På lördagsmorgonen fick vi ett sms runt 12-tiden där det stod att vi skulle fixa oss och åka med killarna in till stan. Så vi åkte in till stan och köpte lite käk som vi kunde grilla senare under kvällen.
Var tillbaka hos dom runt 2-tiden. Då fixade vi badtunnan, hämtade ved och sedan kollade vi på film igen. Efter några timmar gick vi hem till Carley och hämtade badkläder m.m. När vi kom tillbaka började vi med maten och det blev grillat och klyftpotatis samtidigt som vi såg på Melodifestivalen.

Sen var det dags att bada och det var sjukt varmt, ca 45 grader! Så vi var inte i särskilt länge.
Runt 3-tiden gick vi ut och grillade korv och sedan blev det ännu mer film.
Sedan sov vi där, men det blev inte många timmars sömn eftersom jag skulle upp redan vid 10.

Så idag har jag varit hos mormor på 85-års kalas och träffat släkten!
Trevligt trevligt!
Nu är jag sjukt trött, men jag tänkte ändå ta o pallra mig ner till gymmet!
Pusshej!
2012-03-11 @ 18:20:04 Permalink Livet Kommentarer (26) Trackbacks ()


Melodifestivalen



I kväll är det final i melodifestivalen. Har ni någon favorit? :)
Mina favoriter är David Lindgren och Molly Sandén!
Tror dock att Loreen har stor chans att vinna.
Får väl hålla mig uppdaterad via twitter då jag antagligen inte kommer kunna se finalen på tv ikväll.

Ha en trevlig lördagskväll så hörs vi! :)
2012-03-10 @ 17:57:17 Permalink TV/Film Kommentarer (1) Trackbacks ()


Beach 2012

Kom nyss hem ifrån gymmet! Kändes riktigt bra idag och jag höll även ett högre tempo på löpbandet.
Efter skolan i morgon hade jag tänkt dra in till stan för att köpa lite saker, därefter åker jag till Carley och sover där. Som vanligt är helgen fullspäckad med en massa roligheter!
Nu blir det Big Brother och därefter väntar sängen! ;*

Dagens facelook!
2012-03-08 @ 22:14:36 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


Dagens vill ha



Hur snygg är inte Kenza jackan liksom? Någon som vill ge mig lite $$ så jag kan köpa den? ;)
2012-03-08 @ 20:00:00 Permalink Dagens... Kommentarer (5) Trackbacks ()


Wednesday

Igår var det tennis på morgonen och efter skolan drog jag till gymmet.
Idag slutade vi vid halv 2. Rätt chill dag i skolan och ikväll har jag tränat fotboll, vilket gick hyfsat.
Nu hade jag tänkt kolla på Top Model avsnittet som jag missade igår!
Pusshej!

Bilden är taget för exakt ett år sedan!!
2012-03-08 @ 18:50:46 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


SÄSONGSTART



| Desperate Housewives | Kanal 5 | Kl. 21.00 | Sista säsongen!!! |
2012-03-06 @ 21:00:00 Permalink TV/Film Kommentarer (11) Trackbacks ()


Dad's Födelsedag

Jag sov som sagt hos Linn inatt och i morse åkte vi in till stan runt halv nio!
Klassen skulle till simhallen och jag simmade totalt 50 längder! :) *stolt* hehe
Runt 11-tiden duschade vi och fixade oss. Sen drog jag, Linn och Emelie ut på stan en stund. Vi käkade på Zorbas och jag köpte en lila tröja på H&M, kan visa bild en annan dag!

Har precis kommit hem från fotbollsträningen som gick oväntat bra. Provade de nya matchställen osv.

Dessutom så fyller pappa år idag så har köpt en skiva till honom! Vi firade ju honom igår så han fick lite andra saker då också. Nu ska jag käka, plugga, kolla på 30 grader i Februari , Gossip girl och sova! :)

Så länge kan ni få lyssna på en av mina favoritlåtar som går på replay just nu!

-. Ed Sheeran - Grade 8 .-
2012-03-05 @ 20:14:21 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snabb Resumé

Blogg-uppdateringen har inte varit på topp, har inte haft en stund ledig de senaste dagarna!
I torsdags pluggade jag inför provet som jag hade i fredags.
I fredags drog jag in till stan direkt efter skolan. Shoppade, Käkade och kollade på bio tillsammans med Carley. Vi kollade på "En gång i Phuket". Riktigt härlig film må jag säga!
Efter bion drog vi hem till mig, jag packade så åkte vi till henne och sov där.
I går drog vi in till stan lite efter tolv, mötte upp Andree och Johannes vid tåget och chillade runt lite. Sen åkte jag iväg en timme mellan 3-4 för att provrida en häst. Sen åkte jag tillbaka till stan, vi gick till pizzerian.
Killarna åkte hem med tåget vid sju så jag och Carley drog hem till henne sen.
Stannade hos henne några timmar och blev hämtad runt 10.

Idag gick jag upp vid 10, städade rummet, käkade och drog in till stan för att köpa presenter till pappa. Sen kom det lite gäster hit runt 1-tiden. De stannade till klockan 4.
När de åkt hem cyklade jag för att träffa Alice en stund och fick en fin grej av henne eftersom jag tog hand om hennes hästar under Göteborg Horseshow! :)
Nu är jag då hemma igen, ska käka, packa, gymma och dra till Linn för att sova där i natt. I morgon ska vi nämligen in till simhallen med arbetslaget, sen slutar vi vid 12. Nice!

Uppdateringen blir klart bättre den kommande veckan! pusshej! :*
-.Två fina bilder ifrån lilla Kalmar.-
2012-03-04 @ 17:19:12 Permalink Livet Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0