Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Nu är vi här igen. Har inte haft möjlighet att blogga på några dagar. Drar en resumé!
I lördags åkte jag och papi till Skåne, Båstad. Gick i hamnen och checkade läget lite, gled runt bland alla stekiga lyxbåtar. En sådan ska jag ha i framtiden, I swear! Fyfasen vad härligt, segla jorden runt liksom! Vi drog till campingen, satte upp tältet och gick till Torekov för att käka lite pizza.
söndagen åkte vi tillbaka till Båstad och minglade runt inne på området. Vid 12 startade första matchen. Det blev svensk/rumänsk seger! Så var det dags att äta och jag beställde käk av självaste Jacob Ling Vannerus, hehe ;) Därefter intog vi våra vip-platser, skämt åsido, vi hade inga vip-platser, men hade riktigt bra platser ändå! Såg matchen mellan David Ferrer & Nicolas Almagro. Spansk final där Ferrer segrade! Skrämmande hur lik han är en kille jag träffade i Turkiet förra året, haha. De skulle kunna vara tvillingar!
Igår tog jag cykeln ner till Calle, vi kollade Andra avenyn och chillade lite. Senare på eftermiddagen åkte jag och syster till Borgholm för att köa till Lars Winnerbäck. Fick bästa platserna längst fram till höger om stativet. Hade ögonkontakt med Lasse flera gånger under kvällen och han pekade ut mig ett par gånger. Förövrigt var han riktigt bra! Min första livekonsert med honom och det var faktiskt över förväntan! Vilken kille, vilken kung! Han kan det där med musik alltså! Inte för att skryta men jag fick Lars Winnerbäcks plektrum! höhö
Today har jag träffat Emmy, chillade hemma hos mig först, sen drog vi till stan en sväng, shoppade, käkade och lite så. Runt 6-tiden träffade jag Carley. Vi cyklade till Larmtorget för att lyssna på Trofast. Go kille det där! Hemma runt 9. Gick en halv mil! Nu väntar sängen. Pussss!
2012-07-17 @ 23:26:00 Livet Permalink


Kommentarer
Postat av: linnéa - en fotoblogg

Så fin du är!

2012-07-18 @ 22:29:24
URL: http://linnealinneaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0